Laden Evenementen

« All Evenementen

3mE Girls Challenge: Ontwerp je eigen looprobot geïnspireerd op dieren

9 juni | 12:00 - 17:00

Ben jij een meisje met een bèta-profiel en zit je in 4/5 VWO? Wil je weten hoe dieren werktuigbouwers inspireren? Kom naar de 3mE Girls Challenge ‘Where nature meets technology’ op vrijdag 9 juni en ontwerp je eigen looprobot geïnspireerd op dieren.

Beter goed gejat dan slecht verzonnen: de natuur als inspiratiebron voor technologie

Werktuigbouwers zijn hartstikke creatief in het ontwerpen en bouwen van slimme mechanismen en originele constructies, en ze laten zich vaak inspireren door dieren en de natuur.  Op ‘the Girls Challenge’ dagen we je uit om de beste looprobot te ontwerpen en te maken, geïnspireerd op een dier. Als een echte werktuigbouwer ga je aan de slag en ontmoet je onze studentes tijdens een gezellige High Tech High Tea. Hier kun je ze het hemd van het lijf vragen over hoe het is om een technische studie te volgen.

De winnaars van de Girls Challenge gaan naar huis met een fashion cheque en een uniek sieraad, ontworpen door een studente werktuigbouwkunde. Geniet na afloop ook nog  van optredens van o.a. Broederliefde en Chef’Special tijdens het International Festival of Technology (IFoT).

Aanmelden
Meld je voor 7 juni aan. Deelname is gratis, maar let op!  Vol = vol. Dus schrijf je hier snel in.

Klik hier voor meer informatie over het programma.

De faculteit 3mE organiseert deze activiteit in het kader van het 175-jarig bestaan van de TU Delft en het International Festival of Technology (IFoT).

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
12:00 - 17:00
Website:
http://www.3me.tudelft.nl/index.php?id=171618

Locatie

Faculteit 3mE

Organisator

Faculteit 3mE